Rolluiken

Rolluiken van Kopalux zijn volledig opgebouwd uit de beste materialen en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitseisen én bieden u de garantie op een lange levensduur. Het rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn.

Rolluiken van Kopalux beschermen, tegen warmte, kou, geluid en ongenode gasten. Deze veiligheid geeft een enorm comfortabel gevoel. Wat is er lekkerder dan thuis op de bank zitten met een goed boek of een goede film, terwijl buiten de regen met bakken uit de lucht komt? Zolang u de rolluiken naar beneden hebt, merkt u van het slechte weer niets en blijven uw kozijnen beschermd. Of wat dacht u van de inbraakpreventieve eigenschappen van rolluiken? Dan ga je toch met een zekerder gevoel van huis...

Het rolluikengamma van Kopalux bestaat voornamelijk uit Heroal rolluiken,  waarbij de lameltypen de maximale breedtemaat bepalen. Naast de gebruikelijke gerolvormde aluminium kappen, kan men bij Sunmaster tegen geringe meerprijs ook kiezen voor kappen uit geëxtrudeerd aluminium, in zowel ronde als vierkante vormen. Naast een rijke keuze in standaard lamel- en omkastingskleuren, zijn er op extrusiekasten tal van ral kleuren leverbaar! Alle denkbare ralkleuren die heden ten dage populair zijn in de bouw zijn vertegenwoordigd. De rolluiken zijn verkrijgbaar met de kwaliteitsmotoren van Somfy, met een scala aan besturingsmogelijkheden!

Rolbasic Rolluiken

Het meest gebruike rolluik. Het rolluik voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur. .

Heroal Rolluik

Rolluiken geven de optimale controle over licht en temperatuur.
 
Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U kunt een rolluik dan ook het hele jaar gebruiken.

Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie.

  • Inbraakvertragend
  • Uitstekende zonwering in de zomer
  • Prima isolatie in de winter
  • Uitstekende geluidsisolatie, dus ook goed voor uw nachtrust
  • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
  • Leverbaar met ronde en rechte kast in vele kleuren en maten

De bediening

Rolluiken zijn standaard geschikt voor een handbedienning of elektrische bediening met schakelaar. Nog comfortabeler en gebruiksvriendelijker wordt het rolluik door een draadloze afstandsbediening of via Smartphone.

 

 

 

 

Bekijk hier onze producten:

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..

GASTENBOEK

Lees hier ons gastenboek! Heeft u zelf een opmerking of positieve ervaring? Deel het in ons gastenboek.

Lees verder..

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..