Screen Suneye

Screen Sun-eyeHet screen type Suneye is een van de producten uit de populaire “Suneye-designlijn.  De modern vormgegeven Suneye screen is net als de screen 85, voor elke situatie geschikt, heeft een maximale breedte van 3500 mm en een maximale hoogte van 2800 mm. Door meerdere screens te koppelen vermijdt u het maximum van 7m2.

De screen Suneye is opgebouwd uit mooie en duurzame materialen en wordt door middel van vaste kapsteunen gemonteerd. Is er sprake van extra brede oppervlaktes of een slecht montagevlak, dan wordt bij de montage gebruik gemaakt van extra montagesteunen.
 

 U kunt kiezen voor nog meer zekerheid en een langere levensduur door de geleidingprofielen van de screen te laten voorzien van ons windvaste Sunfix systeem. Sunfix is een systeem waarbij de onderregel van het screen in de onderste positie vergrendeld wordt. Het doek staat dan zo strak als een snaar en zal niet klapperen in de wind. Naar keuze kunt u bij Sunfix weer kiezen voor geleiders met lip.

Afmetingen:

  • Breedte max: 350 cm
  • Hoogte max: 280 cm 
  • Max oppervak:7m2

 

Normaal of windvast? Windvast Sunfix of Zip

De keus is aan u! Nadat u besloten hebt welk model u mooi vindt, kunt u kiezen uit de volgende typen screens:

Een normaal screen niet windvast, waarbij u de keuze hebt om geleiders met of zonder lip te nemen (de lip dekt deels de spleet tussen geleider en doek af).

Een windvast screen waarbij u dan weer kiest voor Sunfix of Zip principe.

Sunfix is een systeem waarbij de onderregel van het screen in de onderste positie vergrendeld wordt. Het doek staat dan zo strak als een snaar en zal niet klapperen in de wind. Naar keuze kunt u bij Sunfix weer kiezen voor geleiders met lip.

Zip is een systeem waarbij aan het doek ritsen gelast zitten, die in een speciale kunststof inlage in de geleiders lopen. Zo wordt het doek op zijn plaats gehouden en kan het niet wapperen.

 

Handzender

BedieningSomfy IO bediening via Smartphone

Aandrijving handmatig met band, slingerstang of elektrisch met Somfy motor, normaal of afstandbediend. Somfy  IO-motor ook mogelijk voor meer aansturingsmogelijkheden, waaronder smartphone of tablet PC.