3 RolluikenMini Rolluiken

Rolluiken van Kopalux zijn volledig opgebouwd uit de beste materialen en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitseisen én bieden u de garantie op een lange levensduur. Het rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn.

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U kunt een rolluik dan ook het hele jaar gebruiken.

Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraakvertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidsisolatie.

In het rolluikengamma van Kopalux vind u mini-rolluiken,  waarbij de lameltypen de maximale breedtemaat bepalen. Naast de gebruikelijke gerolvormde aluminium kappen, kan men bij Sunmaster tegen geringe meerprijs ook kiezen voor kappen uit geëxtrudeerd aluminium, in zowel ronde als vierkante vormen. Naast een rijke keuze in standaard lamel- en omkastingskleuren, zijn er op extrusiekasten tal van ral kleuren leverbaar! Alle denkbare ralkleuren die heden ten dage populair zijn in de bouw zijn vertegenwoordigd. De rolluiken zijn verkrijgbaar met de kwaliteitsmotoren van Somfy, met een scala aan besturingsmogelijkheden!

 • Inbraakvertragend
 • Uitstekende zonwering in de zomer
 • Prima isolatie in de winter
 • Uitstekende geluidsisolatie, dus ook goed voor uw nachtrust
 • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
 • Leverbaar met ronde en rechte kastin vele kleuren en maten

 

De bedieningSomfy Home Control

Rolluiken zijn standaard geschikt voor een handbedienning of elektrische bediening met schakelaar. Nog comfortabeler en gebruiksvriendelijker wordt het rolluik door een draadloze afstandsbediening.

Optimale bedieningsgemak met handzender

De rolluik is ook verkrijgbaar met de speciale Oximo RTS rolluikmotor van Somfy. Deze rolluikmotor staat garant voor optimaal bedieningsgemak en veiligheid. De Oximo RTS biedt u de volgende voordelen:

 • Bediening van één of meerdere rolluiken tegelijk met uw handzender.Somfy RTS handzender
 • Bediening van uw rolluiken vanuit welke plek in huis dan ook.
 • Intelligente krachtverdeling op uw rolluik.
 • Automatische correctiefunctie op de afstelling zorgt ervoor dat uw rolluik altijd perfect zal sluiten.
 • Obstakeldetectie en vorstbeveiliging; motor stopt direct bij een obstakel, ook in opwaartse richting bij vastzitten rolluik (bijv. door bevriezing).
 • Inbraakvertragend; speciale ophangconstructie voorkomt optillen.

 

Specificaties

De maximale maatvoeringen van mini-rolluiken:

- max. 380 cm breed

- max. 280 cm hoog

- max. 10,5 m2

(afhankelijk van het gekozen type rolluik)

Klik op de foto om deze te vergroten. Voor alle kleurmogenlijkheden van dit type rolluik neem contact met ons op.