Suneye XL knikarmzonwering

Het Suneye XL knikarmscherm is de zwaardere uitvoering van het best verkochte model van Sunmaster, de Suneye 2-B. Ook deze zonwering is uitgevoerd als cassette scherm: het doek zit opgeborgen in een cassette waardoor invloeden van buitenaf praktisch onmogelijk zijn.
De Suneye XL is het meest luxueus uitgevoerde scherm binnen de collectie van Sunmaster.  Slimme en veilige verbindingen, de keuze uit meer dan 100 dessins en een lange levensduur door het gebruik van prachtige, duurzame materialen.

Doordat het scherm kan worden gekanteld, kan voor elk huis of bedrijfspand de ideale hoek voor beschaduwing worden bereikt. De Suneye XL is leverbaar tot maximaal 745 cm breedte in combinatie met een maximale uitval van 350 cm. Door de elektrische bediening is het scherm voor elke leeftijd gebruiksvriendelijk te bedienen.

 

Productspecificaties

Knikarmscherm type Suneye XL.
Oppervlaktebehandeling van de aluminium delen in
roomwitte lak Coconut Cream of aluminium Mystical Silver.
Gesloten cassette om het doek en de armen te beschermen tegen alle weersinvloeden.

Armtype: Atlas (foto) knikarmuitvoering atlas

Aandrijving handmatig met slingerstang of elektrisch met Somfy motor, normaal of afstandbediend. Somfy  IO-motor ook mogelijk voor meer aansturingsmogelijkheden, waaronder smartphone of tablet PC. (klik voor info). Doek uit in de kern gekleurde acrylvezel geweven, rot- en schimmelvrij, of polyester in de vorm van Sunvas Teatime van Swela.
 

Maximale maatvoering: 745 cm breed  x 350 cm uitval.
Windweerstandsklasse 2.
Ontworpen, gefabriceerd en geassembleerd in Nederland
volgens de geldende CE- en ISO normering.