Sunbasic knikarmzonwering

Sunbasic

De Sunbasic is een semi cassette terrasscherm die zich onderscheid door zijn mooie ronde contouren. En is de nieuwe instapper onder de twee-buis terrasschermen. Een voordelig scherm met zeer goede eigenschappen. Dankzij haar mooie afgeronde vormen is het scherm helemaal van deze tijd. De uitgebreide doekcollectie maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven.

Aan de voorzijde is dit scherm volledig gesloten, zodat het doek goed beschermd is tegen alle weersinvloeden. Zoekt u een scherm met mooie contouren en een zeer scherpe prijs, dan is de Sunbasic de juiste keuze.

 

Productspecificaties:

Knikarmscherm type Sunbasic

 

Sunbasic

Oppervlaktebehandeling van de aluminium delen in roomwitte lak Coconut Cream of antraciet Hotstone Grey. Semi gesloten cassette om het doek en de armen te beschermen tegen de meeste weersinvloeden.

Aandrijving handmatig met slingerstang of elektrisch met Somfy motor, normaal of afstandbediend. Somfy  IO-motor ook mogelijk voor meer aansturingsmogelijkheden, waaronder smartphone of tablet PC. Doek uit in de kern gekleurde acrylvezel geweven, rot- en schimmelvrij, of polyester in de vorm van Sunvas Teatime van Swela.

Maximale maatvoering: 550 cm breed x 250 cm uitval of 500 cm breed x 300 cm uitval.
Windweerstandsklasse 2.
Ontworpen, gefabriceerd en geassembleerd in Nederland
volgens de geldende CE- en ISO normering.